Soalan-soalan Lazim

Q : Bagaimana saya hendak mendapatkan perkhidmatan?
A : Cuma hantarkan ON<jarak><kata kunci pakej>. Sebagai contoh, jika anda berminat untuk melanggan BERITA PECAH, kata kuncinya adalah BEP, anda perlu menaip ON BEP dan hantarkan ke 28282. Dengan itu, dalam masa yang singkat, anda akan mendapat mesej pengesahan yang menyatakan anda sudah melanggan perkhidmatan tersebut.
 
Q : Berapa banyak perkhidmatan yang saya boleh melanggan di sini?
A : Anda boleh melanggan seberapa banyak perkhidamatan yang anda mahu.
 
Q : Bagaimana saya boleh berhenti melanggan kepada mana-mana perkhidmatan?
A : Cuma hantarkan BATAL <jarak><kata kunci pakej> atau STOP<jarak><kata kunci pakej>. Sebagai contoh, jika anda mahu berhenti untuk melanggan BERITA PECAH, anda perlu menaip BATAL BEP, dan hantarkan ke 28282. Dengan itu, dalam masa yang singkat, anda akan mendapat mesej pengesahan yang menyatakan anda sudah berhenti perkhidmatan tersebut.
 
Q : Rangkaian mudah alih yang mana ada kandungan perkhidamatan dan promosi yang boleh didapati?
A : Mana-mana promosi dipaparkan dalam portal ini adalah terbuka kepada semua pengguna U Mobile di Malaysia.
 
Q : Adakah telefon bimbit saya serasi?
A : Perkhidmatan ini disokong pada semua jenis telefon bimbit yang membolehkan SMS sebagai penghubung video tersebut dan akan dihantar melalui SMS kepada semua pelanggan. Sama juga dengan MMS dan kandungan SMS.
 
Q : Berapa banyak video saya akan diterima untuk setiap perkhidamatan?
A : Ia bergantung kepada perkhidmatan yang anda melanggan. Jika ia adalah satu ikatan, 2 video yang berbeza akan digabungkan ke dalam satu pakej, oleh itu anda akan menerima 5 video mingguan. Namun, jika ia adalah satu kandungan tunggal, maka ia akan menjadi 3 video seminggu. Keterangan akan disediakan untuk setiap video.
 
Q : Apakah ada pajak yang dikenakan dalam melanggan servis dari U-List?
A : Ya. Setiap setiap servis akan dikenakan pajak 6% dan semua harga belum termasuk pajak.Servis Lainnya